Rabobank

Auditor Businesspool Bedrijven - Utrecht

All jobs Print Apply
EnglishNederlands

Job

Active since 08-08-2018 Job category Accountancy / Controlling / Tax
Location Utrecht Level Mid-Senior level
Educational level Master / Post-Graduate / ... Employment type Fixed term contract with option...
Hours 32 - 36 Salary €4.000,- en €6.000,-
Senior Auditor Businesspool Bedrijven

Stel je eens voor…
Stel je eens voor dat jij vanuit Audit een belangrijke bijdrage levert aan de verbetering van het risicobewustzijn binnen de bank. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als Senior Auditor in de businesspool Bedrijven door de juiste verbinding te maken met collega’s van alle bankonderdelen die de zakelijke markt in Nederland raken (Bedrijven). Dit om vervolgens een duurzame relatie met hen op te bouwen en een maximale acceptatie te creëren van de door Audit Rabobank gegeven oordelen en adviezen.

Impact creëren
 • Meewerken aan de uitvoering van audit- en adviesopdrachten in het domein Bedrijven die bijdragen aan de risico beheersing.
 • Zorgdragen voor een presentatie van de audit- en adviesresultaten.
 • Het overzicht behouden van de risico’s en beheersing in het domein Bedrijven.
 • Het signaleren van nieuwe risico’s in het domein Bedrijven.
 • Bouwen aan een duurzame relatie met de klant.
 • Het realiseren van een maximale acceptatie door de klant van de door Audit Rabobank gegeven oordelen en adviezen.

Met elkaar
Samenwerken is de manier waarop we werken. De Audit Businesspool Bedrijven bundelt de krachten om als trusted advisor een bijdrage te leveren aan het beter maken van de Rabobank door het doen van gerichte audits om risico’s te signaleren binnen Bedrijven. We doen dit met zeer professionele en ondernemende collega’s met diverse achtergonden, veel werkervaring en de motivatie om continue te groeien. Met jou erbij als Senior Auditor staat de teller van het team op 17 diverse collega’s waaronder:

Renate, Businesspool Manager Bedrijven: ‘Werksfeer is voor mij ontzettend belangrijk. Van mijn teamleden verwacht ik dat we elkaar durven te challengen, uiteraard met een gezonde dosis humor.’

Met jouw talenten
Dat klantgericht, objectiviteit, integriteit, scherpte en overtuigingskracht onmisbaar zijn voor deze functie is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:
 • WO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met actuele vakkennis op (post)-academisch niveau of studerend daarvoor;
 • Kennis van en ervaring met auditmethoden en –technieken w.o. risk-based auditing;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Kennis van en ervaring met bancaire omgeving en producten binnen de bedrijven markt (financieringen, afdekken risico, betalen) is een pré.

Bij de Rabobank
Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor 7,1 miljoen klanten in 46 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren zoals:
 • ‘Elk jaar geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Dit geld – dat wij coöperatief dividend noemen – investeren we in verschillende lokale initiatieven.’
 • ‘Nadenken over de toekomst doen we continu. We investeren 3,8 miljard euro in duurzame energieopwekking, zodat generaties na ons in een schonere wereld kunnen leven.’
   
Wil jij dit ook?
De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €4.000,- en €6.000,-;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (10% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of je laat het gewoon maandelijks uitbetalen
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt

Laten we kennismaken
Ben jij onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Audit Business pool Particulieren? En zo het verschil maakt voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht via de ''Solliciteer'' button.

Handig om te weten:
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kan je die stellen aan Renate Timmer-Hassink, Businesspool Manager Bedrijven via 06 51 82 64 43.
 • Laura van Dolder, Recruiter beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via Laura.van.Dolder@rabobank.nl
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Job category Accountancy / Controlling / Tax
Industry / Industries Banking & Financial Services
Region Utrecht
Keywords .

Contact information

Name Renate Timmer-Hassink
Phone 06 51 82 64 43

Location

Apply