Rabobank

Intern Accountmanager Corporate Insurance - Utrecht

All jobs Print Apply
EnglishNederlands

Job

Active since 01-04-2019 Job category Banking and/or Insurance
Location Utrecht Level Mid-Senior level
Educational level Bachelor / Graduate Employment type Fixed term contract with option...
Hours 32 - 36 Salary een brutomaandsalaris tussen € ...
Intern Accountmanager Corporate Insurance

Stel je eens voor…
Stel je eens voor dat jij het eerste commerciële aanspreekpunt bent voor de klanten van Corporate Insurance, waarbij je de klantvraagstukken overziet, beoordeelt en deze zoveel mogelijk afhandelt. Je hebt veelvuldig contact met de sectorteams en de backoffice zodat alles soepel doorloopt. Met nog vier collega’s vorm je de hoeksteen van de afdeling waar de continuïteit van de dienstverlening is geborgd. Met jou erbij als Intern Accountmanager Corporate Insurance maken we dit samen mogelijk. Zeker als jij jouw expertise inbrengt waarmee je commerciële kansen signaleert en identificeert voor deep- en cross-selling bij zowel bestaande als nieuwe klanten.

Impact creëren
 • Je vormt de hoeksteen van de afdeling als eerste aanspreekpunt.
 • Op een heldere manier het juiste antwoord geven op klantvragen van Corporate Insurance.
 • Correct verwerken van activiteiten en het doorvoeren van mutaties in de sectorportefeuilles.
 • Schakelt bij complexere vraagstukken of werkzaamheden met de Accountmanager van het sectorteam.

Met elkaar
Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Corporate Insurance bundelt de krachten om partner in excellent risicomanagement te zijn voor onze maatwerkverzekeringsklanten. Binnen de grootzakelijke markt bedienen we, per sector, klanten met complexe activiteiten. Deze klanten hebben veelal complexe adviesvragen en behoefte aan specialistische dienstverlening. De afdeling Corporate Insurance is verdeeld over sector teams die bestaan uit Account Directors, Accountmanagers, Risk Consultants en Interne Accountmanagers en werken met jaarlijkse portefeuille- en ontwikkelplannen. Met jou erbij als Intern Accountmanager Corporate Insurance staat de teller van het team op 38 diverse collega’s waaronder:

Johan Verduijn, Accountmanager Corporate Insurance: ‘Wat dit werk zo leuk maakt is dat je werkt met bekende klanten die je overal in het land tegenkomt. Op de weg, in reclames of als sponsor van een bekende sportclub. Bovendien is door de overgang naar sector indelingen het nu mogelijk geworden om in teamverband te bouwen aan een sterke toekomst. Dat is inspirerend!’

Met jouw talenten
Dat klantgerichtheid, communicatiekracht, organiseren en monitoren onmisbaar zijn voor deze functie Intern Accountmanager Corporate Insurance is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:
 • HBO werk- en denkniveau met minimaal drie jaar relevante werkervaring in de verzekeringsbranche;
 • in het bezit van alle relevante WFT-diploma’s (WFT Basis, Schade particulieren/bedrijven en Inkomen);
 • ervaring met Grootzakelijke klanten.

Bij de Rabobank

Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren, zoals:
 • ‘Wij delen graag onze kennis over duurzame, financiële oplossingen. Zo geven we bijvoorbeeld een korting aan zakelijke klanten die een duurzaam keurmerk voeren.’
 • ‘Jaarlijks investeren we flink in het Nederlandse verenigingsleven. We ondersteunen zo’n 1250 organisaties in sport en cultuur die voor veel mensen een tweede thuis zijn.’
   
Wil jij dit ook?
De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:
 • een brutomaandsalaris tussen € 2.700 en € 3.850, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (9% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

Laten we kennismaken

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Intern Accountmanager Corporate Insurance? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Houten.

Handig om te weten:
 • Solliciteren kan zolang de vacature open staat. Reageer via de “Solliciteer” button.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kan je die stellen aan Ria Renkema, manager Corporate Insurance via 06 12 57 13 49.
 • Anja Veeling, recruiter beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via 06 22 65 07 84.
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan deze link.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Job category Banking and/or Insurance
Industry / Industries Banking & Financial Services
Region Utrecht
Keywords .

Contact information

Name Anja Veeling
Phone +31622650784

Location

Apply