Rabobank

Lead Product Management Beleggen - Utrecht

All jobs Print Apply
EnglishNederlands

Job

Active since 14-12-2018 Job category IT - Services & support
Location Utrecht Level Manager
Educational level Master / Post-Graduate / ... Employment type Fixed term contract with option...
Hours 36 Salary tussen €7.081,42 tot €10.116,31...
Stel je eens voor…
Stel je eens voor dat je binnen de Tribe Vermogensopbouw verantwoordelijk bent voor alle productmanagement activiteiten op het gebied van beleggen en daarbij een belangrijke rol speelt in het versnellen van de digitaliseringsambitie van de Rabobank. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als Lead Product Management Beleggen door functioneel de gehele keten aan te sturen en mede verantwoordelijk te zijn voor het verbeteren van de rentabiliteit van de keten en het doorontwikkelen van alle beleggingsconcepten.

Impact creëren
 • Het aansturen, motiveren en coachen van het team Product Management Beleggen (15 fte).
 • Actief betrokken zijn bij de totstandkoming en doorontwikkeling van de strategie op het gebied van vermogensopbouw en meer specifiek op beleggingsgebied.
 • De agile werkwijze verder uitrollen om versnelling van de digitaliseringsambitie in de digitaliseringsagenda te realiseren.
 • Verantwoordelijk zijn voor het door ontwikkelen, digitaliseren en vereenvoudigen van het productaanbod op beleggingsgebied.
 • Een verbindende rol hebben binnen Rabobank om de samenwerking tussen verschillende disciplines te optimaliseren.
 • Volwassen gesprekspartner zijn op het gebied van risicomanagement en voor toezichthouders.
 • De Tribelead Vermogensopbouw gevraagd en ongevraagd voorzien van input ten einde het functioneren van de Tribe te verbeteren.

Met elkaar
Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Tribe Vermogensopbouw bundelt de krachten om 9+ klantbeleving neer te zetten. Dit doen we door gewone dingen ‘buitengewoon’ goed te doen. Met jou erbij als Lead Product Management Beleggen staat de teller van het team op ruim 54 collega’s, waaronder:

Bart Horsten, Tribelead Vermogensopbouw: ’De strategische doelen van de Tribe Vermogensopbouw zijn ambitieus en digitalisering en innovatie moeten een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de realisatie hiervan. Innovatie op het gebied van vermogensopbouw gaat razendsnel. Deze functie biedt je de mogelijkheid om in een dynamische omgeving hier een belangrijke bijdrage aan te leveren’.

De Tribe Vermogensopbouw (Sparen én Beleggen) heeft in de strategie van de Rabobank een prominente plek gekregen met zeer ambitieuze groeidoelstellingen. Eén van de belangrijkste onderdelen van Financieel Gezond Leven, is gebaseerd op de producten en diensten die door de teams van sparen en beleggen worden ontwikkeld.
De Tribe is gericht op onze dienstverlening aan de ca 4 miljoen klanten die vermogen opbouwen bij de Rabobank. Het team wil het vermogen laten groeien en stuurt actief op opbrengstenverhoging en kostenverlaging in de sparen & beleggen keten. Om deze doelstellingen te realiseren is een verdere digitalisering en productontwikkeling cruciaal.

Het team Product Management Beleggen heeft een belangrijke rol binnen de Tribe Vermogensopbouw in het functioneel aansturen van de gehele beleggingsketen. Het totaal belegd vermogen voor Particulieren en Bedrijven bedraagt ongeveer € 46 miljard. Met de toegenomen aandacht voor klantreizen en digitalisering binnen Rabobank zijn de
verantwoordelijkheden voor de digitalisering, innovatie en vereenvoudiging van het producten- en conceptaanbod op beleggingsgebied toegenomen. Het team is medeverantwoordelijk voor het verbeteren van de rentabiliteit van de keten op beleggingsgebied.

Met jouw talenten
Dat klantgerichtheid, verbindend samenwerken, resultaatgericht sturen, verander- en implementatiekracht en commerciële gerichtheid onmisbaar zijn voor deze functie van Lead Product Management Beleggen is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:
 • universitair werk- en denkniveau met voorkeur voor economie, econometrie, beleggen;
 • bewezen affiniteit met beleggen en/of beleggingsdienstverlening;
 • kennis van het beleidskader ‘zorg voor de klant’;
 • bewezen ervaring in de samenwerking en/of aantoonbare affiniteit met IT;
 • ervaring in de doorvertaling van business requirements naar IT requirements;
 • ervaring met de agile werkwijze;
 • een sterk ontwikkelde leiderschapsstijl gericht op inspireren, vertrouwen, delegeren, en faciliteren en aanspreken op verantwoordelijkheden en resultaten.

Bij de Rabobank
Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren, zoals:
 • De voordelen van energiezuinige huizen zijn nog lang niet bij iedereen bekend. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en vertellen klanten hoe hun energierekening omlaag kan en helpen daarmee tegelijkertijd het milieu een handje.
 • We financieren de onderwijssector in Nederland met 500 miljoen euro per jaar. Want goed onderwijs is het fundament voor de maatschappij van de toekomst.
 • Samen met vluchtelingenwerk Nederland helpen we 1.500 vluchtelingen bij het vinden van een goed passende baan.

Wil jij dit ook?
De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €7.081,42 tot €10.116,31;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (12% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • flexibiliteit in werktijden en locatieonafhankelijk werken;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor dan kun je gebruik maken van een leaseregeling;
 • Een uitstekende pensioenregeling.

Laten we kennismaken 
Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Lead Product Management Beleggen? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht via de 'Solliciteer' button.

Handig om te weten:
 • Reageer via de “Solliciteer” button. Reacties worden conform vacaturemanagement in behandeling genomen.
 • Caroline van der Schans, Recruiter beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure en de inhoud van de vacature via 06-12118064 of caroline.van.der.schans.9000@rabobank.nl.
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan deze link.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Job category IT - Services & support
Industry / Industries Banking & Financial Services
Region Utrecht
Keywords .

Contact information

Name Caroline van der Schans
Phone 06-12118064

Location

Apply