Rabobank

Productmanager Zakelijk Verzekeren (met affiniteit voor Agro) - Utrecht

All jobs Print Apply
EnglishNederlands

Job

Active since 30-07-2018 Job category Banking and/or Insurance
Location Utrecht Level Mid-Senior level
Educational level Bachelor / Graduate Employment type Fixed term contract with option...
Hours 36 - 40 Salary een bruto maandsalaris tussen €...
Productmanager Zakelijk Verzekeren met affiniteit voor Agro - (180000TN)

Locatie: Nederland-Utrecht-Utrecht
Functiegebied: Financiële Dienstverlening
Organisatie: BEDR Rabo REF
Aanstelling: Fulltime - Vast
Functieniveau: Professional
Werkervaring: 3 - 10 jaar werkervaring
Plaatsingsdatum: 26 jul 2018

Omschrijving:
Stel je eens voor…

Stel je eens voor…dat JIJ de regie hebt over het ontwikkelen, beheren en implementeren van specifieke preventie- en verzekeringsoplossingen en diensten die samen leiden tot de proposities op het gebied van Verzekeren die Rabobank in het assortiment heeft. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als Productmanager Zakelijk Verzekeren met affiniteit voor Agro door zowel een business oriëntatie (markt, economische ontwikkelingen etc.) als een interne focus, zodat innovatieve, gebruiksvriendelijke en rendabele producten worden ontwikkeld, die voldoen aan de eisen van wet- en regelgeving en passen bij de risk appetite van de Rabobank.

Impact creëren
 • Met je uitstekende inhoudelijke kennis van specifieke wetgeving op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen.
 • Door uitvoering te geven aan propositie overstijgende projecten binnen de keten Afdekken Risico
 • Door het zorg dragen voor de uitwerking van (tarief- en productwijzigings)voorstellen.
 • Omdat je in staat bent om kennis en veelal zelfgemaakte analyses van de markt en ontwikkelingen om te zetten in een advies en strategische visie.
 • Met je spilfunctie tussen Rabobank en Verzekeraars, alsmede tussen Verzekeren & Pensioen en de interne expertise eenheden.
 • Door een multidisciplinair relatieteam samen te stellen bestaande uit medewerkers van verschillende eenheden (o.a. Operations en IT) om nieuwe producten te ontwikkelen of bestaande producten te realiseren.
 • Door het organiseren, monitoren en verzorgen van rapportage naar de Lead Productmanager.
Je bent circa 25% van je tijd bezig met Agro gerelateerde onderwerpen en daarnaast inzetbaar voor overige sectoren.

Met elkaar
Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Tribe Verzekeren/Productmanagement Verzekeren & Pensioenen bundelt de krachten om zakelijke én particuliere klanten van Rabobank te voorzien van verzekerings- en pensioenproducten. Dit doen we zowel online als via telefonie en face-to-face door de adviseurs. Met jou erbij als Productmanager Zakelijk Verzekeren staat de teller van het team op 40 diverse collega’s.

Met jouw talenten
Dat klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, het kunnen organiseren en monitoren en het voeren van regie onmisbaar zijn voor deze functie Productmanager Zakelijk Verzekeren is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:
 • Hbo+ of wo diploma
 • Gedegen inhoudelijke kennis van Zakelijke Schade & Inkomens Verzekeringen en relevante markten.
 • Ervaring in de agrarische sector (intensieve veehouderij, akkerbouw, glastuinbouw & food) is vereist.
 • Affiniteit met ICT en relevante processen.
 • In bezit van de volgende certificeringen; WFT Basis, WFT Schade Particulier & Zakelijk en de mogelijkheid om WFT Inkomen op korte termijn te behalen.

Bij de Rabobank

Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor 7,1 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren zoals:
 • Wij delen graag onze kennis over duurzame, financiële oplossingen. Zo geven we bijvoorbeeld een korting aan zakelijke klanten die een duurzaam keurmerk voeren.
 • Rabobank is met 48 % van alle groenfinancieringen in Nederland de grootste Groenbank.

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 4.000 en € 5.000;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (10% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen of een extra storting in je pensioen;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

Laten we kennismaken

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Productmanager Zakelijk Verzekeren En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht via de 'Solliciteer' button.

Handig om te weten:
 • Solliciteren kan zolang de vacature loopt.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kan je die stellen aan Dennis Hurenkamp, Lead Productmanager Zakelijk Verzekeren via 06-22905497.
 • Floor Koch, Recruiter beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via Floor.Koch@rabobank.nl.
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Voor deze vacature kan een individueel assessment deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Job category Banking and/or Insurance
Industry / Industries Banking & Financial Services
Region Utrecht
Keywords .

Contact information

Name Dennis Hurenkamp
Phone 06-22905497

Location

Apply